Az inkontinencia kezelés ma már rutinfeladat és a műtéti beavatkozás mellett megjelentek a vágás nélküli kezelések, melyekkel hosszútávú és teljes eredményt lehet elérni. Nem kell a vizelettartási problémákkal együtt élnie, mert az élete túl sok területén okoz nehézségeket ahhoz, hogy ne foglalkozzon vele.

Inkontinencia kezelés a mindennapok gördülékenységéért

Ha vizelettartási problémái vannak, mértékétől függően az élet minden területén érzékeli ezt. Vannak, akik csak nagyobb fizikai megterhelés után észlelik az inkontinencia zavaró jeleit, de sajnos sokan vannak, akik folyamatosan tapasztalják a vizelet csepegést, ezért kénytelenek inkontinencia betétet használni. A kellemetlen szagoktól, átázástól való félelem, a higiéniaérzet csökkenése visszafogottabbá teszi, folyamatos aggodalmat generál önben. Hosszabb kirándulás, családi vagy baráti, esetleg munkahelyi program esetén sokkal gondosabb tervezésre van szüksége ahhoz, hogy ne kerüljön kellemetlen helyzetbe és komfortosan érezhesse magát lelkileg és fizikailag. Ha így éli mindennapjait, ideje kezdeni valamit a kialakult állapottal.

Az inkontinencia folyamatosan romló állapot is lehet, ezért fontos, hogy már az első tünetek jelentkezésekor. Ha idővel kellemetlenebbé válik, több kezelés szükséges a vizeletcsöpögés megszüntetéshez, ráadásul míg fennál a probléma, folyamatos kellemetlenségeknek van kitéve.

Inkontinencia és párkapcsolat

Ha inkontinenciával küzd, valószínűleg ez a probléma kisebb nagyobb mértékben rányomta bélyegét a párkapcsolatára is. Egy jól működő, régóta tartó „holtodiglan-holtomiglan” kapcsolatban is kellemetlenül érezheti magát a nő, aki vizelettartási vagy ehhez hasonló egészségügyi problémákkal kénytelen együtt élni. Természetesen nem kell szégyenkeznie az inkontinencia miatt, hiszen a nők túlnyomó részének és a férfiak egészen nagy százalékának vannak vizelettartási nehézségei, de könnyű ezt mondani, az önbecsülésen sajnos csorba esik. Ha nem érzi magabiztosnak magát, ha kételkedik nőiességedben, mindenképpen tegyen lépéseket mielőbb a helyzet javulásáért. Ha eddig visszatartotta a szikétől való félelem, most már nincs ön előtt akadály. A lézeres inkontinencia kezelés műtét nélkül segít visszaadni önbizalmát és így párkapcsolatában is jobban kiteljesedhet.

Inkontinencia kezelés és az anyagiak

A műtét vagy a lézeres inkontinencia kezelés egyszerre nagyobb kiadásnak tűnhet, azonban hosszú távon mégis ez a gazdaságosabb út. Természetesen az ilyen jellegű problémákat főképpen nem a pénz szemszögéből vizsgáljuk. Azonban érdemes megnéznie, hogy a gyógyszerek, a gyógyszernek nem minősülő készítmények, melyeket a javulás érdekében vásárol, valamint a kellemetlen szagok miatt, a higiéniádért használt inkontinencia betétek havi szinten több tízezres kiadást jelentenek, így ezt a szempontot sem hagyhatja figyelmen kívül. Ha hosszú éveken keresztül havonta jelentős összeget költ a vizelettartási probléma kétséges eredményű gyógyszeres enyhítésére és higiéniai termékekkel való palástolására, valószínűleg már az éves kiadás hasonlóra rúg, mint az inkontinencia kezelés teljes ára.

Gondolja át, hogy vizelettartási problémái mennyit rontanak az életminőségén, tudjon meg többet a lézeres inkontinencia kezelés menetéről és hatásairól ingyenes konzultációnk alkalmával, informálódjon és döntsön!

Szeretne megszabadulni az inkontinencia okozta problémáktól? Kérjen időpontot kezelésünkre!