Az inkontinencia kezelés kortól, nemtől függetlenül minden érintett számára fontos, hiszen a vizelettartási nehézségek jelentősen rontanak az életminőségen. Számos oka lehet az inkontinencia kialakulásának. Nem csupán idős korban jelentkező állapotromlásról van szó, hanem akár egészen fiatalon kialakuló probléma is lehet. A lézeres inkontinencia kezelés az eddigi lehetőségeknél egyszerűbb, kockázatmentesebb és kevésbé kellemetlen megoldást kínál bárki számára.

Lézeres inkontinencia kezelés szülés után

A szülés után inkontinencia alakulhat ki szülési sérülések, elhúzodó kitolási szakasz és nagyméretű baba esetén is.

Egyes esetekben tág hüvely és hüvelyszárazság is társul a problémához, így mindenképpen szükség van a kialakult állapot orvoslására. A műtéti inkontinencia kezelés amellett, hogy vágással és többhetes lábadozási idővel jár, a hüvely egészséges állapotát nem állítja vissza. A lézeres inkontinencia kezelés ezzel szemben segít a tág hüvely és a szárazság megoldásában, így komplex javulást kínál, mely a medence szöveteinek stimulálásával hosszútávú megoldást jelent. Terhesség után néhány hónappal valószínűleg senkinek nincs kedve kés alá feküdni, így lelkileg is könnyebb a kezelést választani.

Lézeres inkontinencia kezelés idős korban

Az évek múlásával szöveteink elveszítik rugalmasságukat, erejüket és az olyan egyszerű, hétköznapi dolgok is nehézségeket jelentenek, mint a vizelet visszatartása. Sajnos az emberi test jelentős állapotromláson megy keresztül az öregedés során, de számos kellemetlenségre van megoldás. A lézeres inkontinencia kezelés idős korban több előnnyel is jár. A kollagénrostok stimulálásával jelentős mértékben fiatalítható a hüvely és a záróizmok, ezáltal hosszútávú eredmény érhető el, a szülés utáni inkontinencia kezeléséhez hasonlóan. Idős korban a kezelés mellett szól a lassabb és nehézkesebb regeneráció is. Egy idősebb szervezet hosszabb ideig lábadozik, a műtét során ejtett vágás lassabban gyógyul, gyakrabban alakulhatnak ki szövődmények és az altatás veszélyeiről még nem is beszéltünk. A lézeres inkontinencia kezelés ezzel szemben nem okoz szöveti sérülést és mivel nincs szükség altatásra, nincs plusz terhelés.

Lézeres inkontinencia kezelés fizikai megerőltetés miatt kialakult vizelettartási zavarok esetén

Egyes esetekben az alhasat ért erős fizikai megterhelés inkontinenciát okozhat. Ez az inkontinencia lehet ideiglenes, de sajnos tartós is. Utóbbi esetben, amennyiben más, jelentős alhasi sérülés nem áll fenn, az inkontinencia kezelés ugyanúgy megoldást jelent a problémára. Természetesen ilyen esetekben el kell végezni a szükséges vizsgálatokat és kizárólag megfelelő eredmények esetén állhatunk neki a kezelésnek.

Kérjen időpontot kezelésünkre és szabaduljon meg kíméletesen az inkontinencia okozta kellemetlenségektől!